Travspelmm.

 

besöksräknare

besöksräknare År 2017 besöktes sidan 17.327gånger.

     

Inför V75Inför V86 

 

 

    Här kan du läsa om alla Hästar som startar.

    All infomation du behöver finns att läsa här.

 

                         ATG 

 


   Annons

                                                                                                                                                                             

                                                                                                                                    

                                                                                                                   

 
 

                                                         Annons

                                      

Så börjar du med trav

 

LÄS MER:

 

 SYSTEMFÖRSLAGET:

▪▪ V75-1: 4 Handsome Brad (11-1)

▪▪ V75-2: 3-2 (5-11)

▪▪ V75-3: 4-6-10-2-8 (12-1)

▪▪ V75-4: 3-4-2-1-8-9 (10-11)

▪▪ V75-5: 2 Global Trust (1-5)

▪▪ V75-6: 3-9-5-6-4 (1-10)

▪▪ V75-7: 2-5-11-9-14-12-10-13-15-1 (6-8)

3 000 rader/ 1 500 kronor

SPIKARNA:

▪▪ 4 Handsome Brad (V75-1)

Radar upp toppinsats efter toppinsats och är snart uppe i högsta klassen. Han är allround och har det mesta och motståndet känns passande. Det enklaste vore om han tog hand om ledningen och anförde hela vägen, men han är så pass rejäl att han har toppchans oavsett position. Given spik för mig att inleda omgången med. 

▪▪ 2 Global Trust (V75-5)

Gjorde comeback efter lång frånvaro senast och tränaren låg något lågt och trodde att han behövde lopp i kroppen. Hästen svarade för ett fantastiskt lopp, vann enkelt och ska vara minst lika bra denna gång är rapporterna från stallet. Det luktar spets och slut. 

DRAGEN:

▪▪ 10 On Track Piraten (V75-3)

Blir lätt lite bortglömd men det kan vara farligt. Hästen går alltid bäst när den tryckande värmen har släppt och smygläget med bakspår behöver ej vara fel. Det kan bli tuff körning inledningsvis och det gynnar Hans R Strömbergs häst som är spurtstark och som tävlar bäst med hårt tempo hela vägen. 

▪▪ 3 Kleppe Slauren (V75-6)

Vann spårlottningen och kan vinna loppet. Odd Herakles är bäst just nu, men bakspår är inget plus samtidigt som Kleppe Slauren kan göra en hel del grovjobb på egen hand. Det finns gasglada kuskar från start som sätter upp tempot, sedan kliver Kjetil Djöseland in i matchen och kan avgöra på ren styrka. 

SNACKET: 

▪▪ 11 Magic Gwin (V75-1)

Var klart godkänd senast och ska vara lite vassare denna gång. Bakspår dock ett minus. 

▪▪ 2 Faust Boko (V75-2)

Är jättefin och det blir full laddning för ledningen. Stallet är i högform. 

▪▪ 4 Love Matters (V75-3)

Var inte frisk senast men tränar bra nu igen. Kan mycket väl vara spets och slut. 

▪▪ 6 La Diva Rossi (V75-5)

Var heroisk senast. Det blir återigen laddning för ledningen – tränaren ser gärna sin häst i den positionen. 

▪▪ 5 Odin Tabac (V75-6)

Är inne på sin sista tävlingssäsong. Oskar J Andersson kommer att vara offensiv den första biten. 

▪▪ 6 Tekno Odin (V75-6)

Vann enkelt senast, men nu blir det tuffare. Kan vinna men risk att han blir något överspelad. 

▪▪ 2 Electrical Storm (V75-7)

Var jättefin i debuten för Mattias Djuse senast. Tränaren är fortsatt nöjd med sin häst. 

▪▪ 14 Victory Kåsgård (V75-7)

Agerade knepigt innan och i loppet senast. Inga fel funna, duger normalt väldigt bra i denna omgivning.

UTRUSTNINGEN:

▪▪ 3 Grandfahter Bill (V75-2)

Tävlade utan skor senast, var jättefin. Samma balans och kanske jänkarvagn. 

▪▪ 6 Ricke (V75-2)

Tränaren Markus Hamberg pratar om barfota – kanske blir så för första gången. 

▪▪ 2 Beau Mec (V75-3)

Har tävlat barfota runt om på sistone, nu blir det kanske bakskor på. 

▪▪ 4 Bo C. (V75-4)

Tävlade utan skor i finalen av Derbyt, men nu blir det skor på alla fyra hovarna.

▪▪ 5 Luxury Brodde (V75-4)

Får ny utrustning på sig för att han ska hantera att springa bakom hästar.  

▪▪ 8 Ingbest (V75-6)

Kommer tävla utan skor samt i en jänkarvagn. Utgångsläget är risigt. 

▪▪ 4 Soros Kronos (V75-7)

Ska lättas i balansen till denna start. 

▪▪ 10 Global Unspokerd (V75-7)

Var i behov av loppet senast, fullföljde bra. Nu blir det jänkarvagn på. 

FÖRHÅLLANDENA:

Färjestads bana var för några år sedan hyllad, men på sistone har det varit mer kritiska röster som höjts angående banans beskaffenhet. Det borde dock bli bra denna gång och väderprognoserna säger att det blir en väldigt fin höstdag. 177 meter långt (kort) är upploppet.

 
 
V75-1 

Jättefavorit blir Axevallahästen nr 4 Handsome Brad (46%). Han har ju verkligen blommat ut som femåring och gjort idel fina insatser. Han står perfekt inne i Silverdivisionen och normalt sett ska han ha toppchans här. Han är startsnabb men ingen blixt. Brasklappen är att nr 5 Angle of Attack (3%) är blixtrande från början och kanske kan Niklas tas sig förbi från början. Handsome Brad har givetvis segerchans ändå men jag tror många spelar på att han tar ledningen direkt. Skulle det bli riktigt tuff körning så är 6 Ragazzo da Sopra (7%) mycket bra för dagen. Tänk på att 11 Magic Gwin (11%) har fått ett lopp i kroppen. 

V75-2

Björn Goop blir favorit på hemmabanan med nr 3 Grandfather Bill (31%). Han var mycket förbättrad barfota runtom senast och det blir säkert samma balans igen. Loppet ser ändå öppet ut och det är flera norska hästar som är ganska svårbedömda. Nr 2 Faust Boko (25%) har ett gott rykte och vunnit sju lopp av 21 st. Han är alltid hårt betrodd och ser farlig ut. Nr 8 L´amour Bonanza (7%) har vunnit tre raka på slutet och det är alltid spännande och trots dåligt startspår så är han kul på strecken. Nr 6 Ricke (3%) har gått bra för sin tränare. Nu är det Erik Adielsson upp vilket känns som ett stort plus. Kul 3%:are.

V75-3

Nr 4 Love Matters (34%) är hårt streckad. Han är snabb och tar säkert hand om ledningen här om Örjan laddar. Jag tycker att han är EN UTPRÄGLAD SPRINTER och det gör att jag absolut garderar på den här distansen. Nr 2 Beau Mec (15%) är ju en otroligt pigg 11-åring. Han radar upp starka insatser och senast fick han krafter kvar i mål i tuff omgivning. Nr 6 Racing Mange (18%) var Joakim Lövgren jättenöjd med inför förra starten och han har VÄXT IN i Gulddivisionen. Han är tuff och räknas tidigt. Nr 10 On Track Piraten (6%) har inte riktigt räck till i tuffa gäng på slutet. Nu kör Erik Adielsson och det är givetvis några viktiga meter.

V75-4

Nr 3 Heart of Steel (30%) har verkligen tänt till på slutet och insatsen senast var toppen. Här är förutsättningarna perfekta och Peter Untersteiner har nog taktiken klar på förhand. Ledningen från start till mål. Nr 4 Bo C. (14%) gjorde ju ett ENORMT LOPP i uttagningarna till Svenskt Travderby som tvåa. I finalen ryckte Bo Nilsson skorna men det fungerade inte den dagen. BO C. ÄR RIKTIGT BRA men riskerar att få ett tufft lopp utvändigt om favoriten. Jag gillar nr 1 Wild Love (11%). Skulle Kevin hitta luckan från invändigt läge så kan favoriterna få det jobbigt till slut.

V75-5

Nr 2 Global Trust (69%) imponerade stort i sin comeback senast som valack. Han är startsnabb och motiverad favorit. Känns som en sund spik. För er som garderar favoriten så ta med nr 6 La Diva Rossi (6%) som gjorde ett heroiskt lopp på Jägersro med tränaren själv i vagnen. Även här förstärker Erik Adielsson. Nr 10 Monfalcone (1%) är mycket, mycket bättre än att vara streckad på 1%.

V75-6

Nr 9 Odd Herakles (31%) är motiverad favorit trots sitt bakspår. Han vinner ju nästan alltid. Nr 6 Tekno Odin (27%) är ju nästan lika mycket spelad. Jag tror det blir svårt att få tillbaka KALLBLODSSTJÄRNAN till sitt forna jag. Ändå värd ett streck. Bästa läget har ju nr 3 Kleppe Slauren (11%) och han har mött de tuffaste motståndarna hela tiden. Tidig. Nr 4 Lome Brage (13%) är bäst på sprint och därför tveksam. Nr 5 Odin Tabac (12%) är ju en otroligt pigg 15-åring som kan vinna även här. 

V75-7

Ett spännande långlopp avslutar V75-omgången på Färjestad. Jag tvekar inte och TIPPAR EN SKRÄLL. Jag gillar verkligen nr 9 J.S.Apollo (7%). Han är verkligen STENTUFF och det ska bli kul att se honom i det här loppet. Jag kommer troligtvis att chansspika honom för att kunna få en riktig utdelning. Bakom ser det öppet ut och det går åt många hästar för att känna sig säker.

Jan Silvén vinner inte så ofta på V75 men imorgon hoppas jag att det är dags. Då kan det bli en riktigt trevlig lördagskväll och oavsett hur det går så hoppas jag att ni får en riktigt trevlig helg!

Lycka till!

Per Ottosson

 Powered by BravoAdmin

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 1120_v75_ake_olsson.jpg

 

 

 

 

 

Tips
AvdHästar
Reserver
1
 
4,5
2
 
5,7
3
 
7,11
4
 
9,10
5
 
7,3
6
 
9,8
7
 
2,3
  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                        Upp  

 

          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hur mycket kan man vinna med V75 BOOST?

Vid varje V75-omgång dras ett tresiffrigt Boostnummer. Om du har alla tre siffror rätt på spelkvittot så slår Boosten in om du har 7, 6 eller 5 rätt på ditt V75-system.

Och då händer följande: Du får 10 x vinsten på 7 rätt. (Om 7 rätt ger 50 000kr vinner du 500 000 kr) Du får 100 x vinsten på 6 rätt. (Om 6 rätt ger 1 000 kr vinner du 100 000 kr) Du får 100 x vinsten på 5 rätt. (Om 5 rätt ger 100 kr vinner du 10 000 kr)

Hur och när dras BOOSTnumret?

Det fullständiga Boostnumret dras och blir officiellt när resultatet av V75-7 är klart.

Vinn på bara ditt BOOSTnummer!

Du kan vinna på ditt Boostnummer även om du inte har 7, 6 eller 5 rätt! •  Har du rätt Boostnummer (alla tre siffror) vinner du 500 kr • Har du de två sista siffrorna rätt vinner du 150 kr • Har du den sista siffran rätt vinner du 50 kr Obs! För att en V75-vinst ska Boostas behöver alla tre siffror i Boostnumret vara rätt.

Vinsttak inom BOOST

1.  Ett V75-system kan max vinna 100 miljoner kr totalt. Med ett V75-system menas även t ex ett multivad (flerkupong) eller ett andels-system inklusive extraandelar. 2.  Vinstmedel till BOOST i 7-rättspotten har ett maxtak på 100 miljoner kr. 3.  Vinstmedel till BOOST i 6-rättspotten och 5-rättspotten har tillsammans ett maxtak på 50 miljoner kr. 4.  Det delas maximalt ut 150 miljoner kr på BOOST under en V75-omgång.

boostvinstexempel.png
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 BoEklof

 V75  7 rätt tot. 6045;. Solvalla   DD 610: Solvalla 25/01

 V64 5 rätt tot. 196:- Romme  30/01

 V75 7 rätt tot. 8750:- Axevalla   DD 106:- 31/01

 V64 6 rätt tot. 2510:- Färjestad  01/02

 V64 DD. 73:- Mantorp  02/02

 V64 4rätt tot. 12:- Umåker 17/02  DD 47:-

 V64 5 rätt 1000:- Lappen tot 360:-   DD 47:-  17/02 Umåker

 V86 DD 57:- Sol-Berg 25/02

 V64 5 rätt 1000:- Lappen tot 880:-   DD 54:-  26/02 Örebro

 V64 5ätt 82:- DD 112:- 27/02 Bden

 

 

 

 

          Solvallas Tränare

 Erik Adielsson